Anak sulung

Hye momies2 semua..saya dh kawen 8 tahun,alhamdulillah rezeki yg ditunggu2 selama ni hadir juga akhir nya..saya pregnt dh 6weeks ?,doakn semoga baby dalam rahim saya membesar dgn sihat & sempurna yer..

106 Balas

Alhamdulillah sis, tahniah jaga kandungan baik2,sama dengan sy 8tahun pernantian untuk mendapat zuriat, Alhamdulillah tahun ni, tahun ke 9,dengan izin Allah, sy di berikan zuriat, skrg ank sy dh sebulan lebih.. Syukur sgt2...gembira, sedih semua ada bila ank dah ada depan mata,. Sy doakan sis dipermudahkan urusan, dan selamat sehingga bersalin.. Banyakkan berdoa semoga sis dan ank dlm kandungan sentiasa dibawah lindungannya Aamiin...