campur susu

hye mom . saya nak tanya saya ada bagi anak saya susu fm 2 kali pada siang lpstu saya terus kasi susu badan sampai malam lpstu hari ke 4 baru berak . normal ke ye ?? dan saya cadang nak bagi susu fm siang dan susu ibu pada malam nya dan kalau mcm tu baby normal berak mcm mana ya ? kalau siang fm malam bf ? ada ibu2 berpengalaman tak kalau fm bagi siang bf bagi masa malam ? saya nak thu berak dia tu hari2 atau mcm mana

2 Balas

Hai mommy. Cuba perhatikan texture masa dia berak. Kalau keras tu tak normal. Yang much important texture dan sembelit tak anak tu. Asalkan tak terlalu lama sangat tak berak. Anak saya pun pernah begitu 3/4 hari baru berak masa tu campur sebab doc yang sarankan. Apa pun tengok keadaan anak ye. Kalau meneran semacam bila nak berak tu memang tak normal

boleh tahu kenapa bg siang fm malam bf?

2y ago

sbb rasa tak cukup? baby kurang kencing berat tak cantik ke