Susu fm+bf

Hi mommies , normal ke kalau baby bf+fm berak paling lmbt 3 hari sekali . Takde tanda sembelit atau meragam ke takde . Perut ok , baby bru nak masuk 4 bulan . Kne tukar susu ke ? Skrg pakai susu lactogen . Klau skli berak busuk betul lpstu hijau pekat mcm lumut . #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Ye. Sy mixed feed bby berak 2hari sekali, kdg 3 hari sekali. Yg penting perut dia x kembung, ada kentut is ok. Bby mixed feed mmg poo dia hijau lumut + kuning gitu. Tekstur like peanut butter

2y ago

thnkyouuu 😘