Susu Fm

Baby kena berak hari2 ke kalau minum susu fm? Baby sy mix susu badan & fm.. Skg try enfalac step 1 berak selang sehari.. Perut kembung & bila nak berak tu menangis.. Boleh suggest susu fm tak? Next week dh start keje risau skg dh jd mcmni.. Lactogen berak hari2 tp mcm ciritbirit

5 Balas

Kalau bf shj normal baby kurang berak sbb susu bdn kita akn jd isi jd baby kurang nk membuang Kalau susu fm make sure tiap hri , selalu baby memang berak cair kalau dia tk mkn lg , berak wrna kuning tu maknanya susu tu sesuai dgn dia , jgn berak wrna kokok hitam hijau ja .

maybe susu xsesuai sbb tu kembung. mse gne lactogen tu, berak dia wrne ape? cair tu mcm mne? biasa mmg normal cair sbb baby xamik solid food lg. berapa kali sehari dia berak bila minum lactogen?

3y ago

baby sy minum lactogen kadang susu bdn.tp perut kembung keras..dh urut tp x berak...susu ap yg sesuai ea..

saya pernah guna lactogen , tapi macam tak berape bagus sebab mulut bby ad kerak susu . mummy boleh try dupro , anak saya minum ok , takde kerak susu dlm mulut .

baby kena berak ari ari tanda lawas buang air kecil dan besar . mummy kena cek semula ya susu ap yang sesuai dengan baby

susu xsesuai