Trim bulu miss V

Hi mommies nak tanya ada suggestion lain mcm mn nak trim bersih bulu area miss V tu selain daripada cukur? Preggy nak masuk 6 bulan dah, trim guna gunting je sebab makin tak selesa, nak shave sendiri pulak takut, nak minta tolong husband tu option terakhir dah 😂 Ada yang pernah pakai epilator ke atau krim tanggal bulu ke… dulu waktu bujang pernah guna veet dekat area situ tapi pedih terus trauma takmo guna dah 😂 #firstmom

6 Balas

2mo ago

Wahh nnt nak cuba cari kalau ke guardian/watson. Thank youu mommyy ✨🤍

Buat agak2 wak. Sy anak first dlu buat sdiri aje. Rasa2 smpai jee. Xnmpak amik cermin. Duduk mencangkung. Sy malu nk bagi suami buat. Segan aih 😂

mintak tlg husband je... kan xnmpak dah bwh perut tu 😂😂😂 husband kita actually happy je kalau kita depend kat dorang

Saya pakai Philips Essential Bikini Trimmer. Senang guna. Suruh husband tolong sebab skrang mmg tak nampak dah 🤣

2mo ago

Thank youu 💗 nnt nak try cari la sebelum makin membuyung ni 😂

Sy pakai epilator. Tapi mintak husband la buatkan. Guna cermin susah 😅

2mo ago

husband saya pulak takut nak shave kan 😭 dia kata takut luka nnti 🥲

suruh husb. confirm licin🤣