cukur bulu miss V

perut makin boyot. mcm mana nak cukur bulu miss V. korang buat mcm mane. suami dah offer tolong cukur sikit tp sy risau dy x reti buat 😅

12 Balas

sy gunting bg pendek dan nipis ja dgn cara tgok cermin...klo cukur tu rasa tak selesa bila bulu tu tumbuh balik...rasa mcm tajam2 bila bersentuhan dgn paha🤭

2y ago

belum bersalin lg ni...usia kandungan baru 28week ++😁

sanggup beli trimmer yg auto tu sbb seriau nak bg suami cukurkan.. 🤣 jd guna mesin je senang..

2y ago

shick ada, itu yg paling murah, saya guna yg ni je..tp veet pun ada jugak..dekat guardian watson ada jual..

Kalau gunting bg nipis je boleh x? Sy xpenah cukur sbb x berani & gatal.

sy guna krim penanggal bulu tue .. senng sikit😂

2y ago

Jenama apa sis? Ok ke

haha..sama sis...xnmpk..suami offer..tapi seriu laa...haha

Same situation 😂 bukan tk percaya laki tpi tacod 😂

Sy buat sndri. Xdpt nk perfect mcm sblm2 ni janji nipis.

saya suami yg cukur kan..senang xpyah fikir bnyk2 hehe

sya pun suami tolong cukur kan.😂😂

saya cukur sndri tgok guna cermin