bulu miss v

Hai mommies mana lagi elok utk buang bulu ye , tanpa kulit mnjadi gelap/naik mcm jerawat dsbbkan bulu tk tkeluar habis .. wax,cukur dll ?? sye guna gunting timbul masalah kulit diatas..#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

saya cukur. so far xde mslh jerawat tu. tpi pencukur kena selalu tukar + jgn campur kan utk cukur bulu yg lain. selain tu kena rajin tukar panties or panty line. bile pegi toilet make sure lap. jerawat selalu jadi sebabkan ade bakteria. kdg² sbb sabun yg kita guna or bulu² di sekitar tu pon boleh sebab kan bakteria.

2y ago

tyou for sharing 🤗