Minum air gula

hye minggu depan saya kene minum air gula ad tips ap2 tak bole share ?

2 Balas

sy mkn mcm biasa je.. 🤣🤣 pkul 10 mlm start puasa.. esoknya g klinik awal, sbb nk mnum air yg suam² lg.. lpas siap mnum kumur mulut xnk bg rase manis lekat lm mlut.. pstu smbung check up sbb kbtuln dpt tarikh sme😆😆😆 hb naikk sbb bru lps mnum air manis.. hrp result MOGTT okey laa.. results yg first normal.. ni second MOGTT sbb twin pregnancy.. 🤣

Diet no sugar less carbohydrates

2y ago

Lebihkan sayur sbb sayur tapis gula dlm darah. Buah 2 kali serving sehari je, sbb buah pun ada kandungan gula. Pasal portion makan ni ikut diet suku-suku separuh KKM.