AIR GULA

preg dah 33w.. tak pernah minum air gula sbb xde faktor risiko tapi checkup harini berat naik 3kg lusa kene minum air gula.. tak boleh tidur duk bayang ke air gula.. 😪 cuba share siapa yg ad pengalaman minum air gula..?? #First time..

1 Balas

minum air gula ni , kalau boleh trus je minum jgn brhnti...if sis boleh la...mmg kakau naik kg kne minum air gula...tips saya minum sekali banyak ..if sis brhnti2 minum sikit2...akan lagi mnyebabkan sis rasa nk muntah...