Minum Air Gula

Ada sesiapa tak minum air gula utk prtma kli. Sya bln 12 minum air gula korang? And bole bgi tips tak?

1 Balas

Sy bru jer minum semalam.. tips dia kena bertenang.. org selalu ckp muntah tu kan.. jgn fikir sgt.. puasa dr 10mlm.. dtg awl ke kk utk ambil darah n minum air gula.. minum tahan nafas dan lg elok mase suam2 tu.. terus minum jgn lengah2.. ok good luck!

4y ago

Wah iya ker, ok2 sis. Iya ada jg yg ckp mcm tips sis ni. Makasi ya sis 😀