darah tinggi,kencing manis,kencing kotor

hye macm mana nak mengatasi darah tinggi, kencing manis, air kencing kotor ya? now pregnant 10 week 4 day baru buka buku pink. boleh sapa2 tlg bagik tips?

2 Balas

untuk drh tggi sis boleh try amal.. air rendaman asam keping.. try google.. & lemon + bawang putih.. untuk kncing mnis.. try minum air barli suam kosong tiap hari sama jgk utk drh tggi.. blh bantu utk kcing kotor tu.. bykan minum air masak ye sis.. cube dulu petua tu kot membantu

2y ago

xpe sis.. kite senasib sgkut PIH start 20w tpnye..yg gdm sy xde.. sy byk google.. sbb sy drh gemuruh.. sy xthu nk bt mcm mne sis.. sy amalkan je bnde2 tu.. dh on ubat still tggi.. dlm keter check bp okey je.. masuk klinik haa tuhan je tahu bp tu naik siap kene daily monitor lg.. bile mkn mnde alah tu mmbantu la jgk.. hoho.. semoge bermanfaat ye sis.. xpe kite same2 share

jge mkn...what u consume is very important.. exercise..n lots lots of plain water

2y ago

terima kasih ❤️