kencing kotor

Bahaya ke tak ye kalau kencing kotor + ada darah sikit sbb luka time preggy ni? Now dh 34weeks 5 days.

9 Balas

Bahaya sgt sis , better pergi klinik/hospital secepatnya , sy pernah kena ms 3months pregnant smpai masa ambik sampel urin da jadi warna merah sbb darah je semua , no worries nanti doc akan bg antibiotik yg sesuai utk preggy mommy , nak tak nak mmg kena pergi klinik/hospital untuk ambik antibiotik sis sbb kalau dah smpai berdarah tu means da kritikal , kuman da banyak

4y ago

Oooh begitu. Trima kasih atas infonya 😁😁

Bahaya. Sya pon de kencing kotor. Baru jea kuar wad 3ari lps sbb mslh yg sama.katanye kena minum air barli. Skrg sy amalkan to jea. Alhamdulillah x de mslh wat masa skrg ni.

Sy baru jak warded gara2 kencing kotor tapi early pregnancy. Better g hosp utk dptkn antibiotik yg ssuai sbb tak bleh tahan tu sakitnya, tak leh tdo pastu nk ke tandas je

sy br pas kuar hsptl.. kena kncng kotor n jngktan kuman.. bny mngeras skli cntrction . alhmdulillah lps doc bg antibiotk kiranh dh mngeras.. 34w hr tu

Bahaya sis..saya pernah bgtu sis..kandungan 33weeks...lahir tidak cukup bulan...baik pegi hosptal cepat...

Bhya sis..kn bgtau doc..bykkan minum air masak..kalo bole minum air barli kosong

Better sis segera ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin

Bahaya... kena minum byk air masak dan barli

Bahaya kencing kotor. Segera rawat