Stretch Mark lotion

Hye all, lotion stretch mark apa ye yang elok? Any suggestion..ibu2 pakai yang mana ? 🥰

2 Balas

Saya dah pakai 2 jenis strech mark lotion yg ada cop halal. 1. Mama's Choice. kelebihannya tiada bau. Dah habis guna 1 tube. 2. Pureen. Bau macam lotion baby. kelebihannya harga rendah lg drpd Mama's Choice tapi isipadunya lebih banyak drpd Mama Choice. (Sedang menggunakannya) Keduanya ok pada kulit saya.

2y ago

@myza, lg awal lg bagus. Sy start guna nak masuk trimister ke2 sbb kulit dah mula kusam.

Saya guna palmers. Memang ok sangat untuk saya