Lotion stretch mark

Hi mommies start bila boleh pakai lotion stretch mark ya ? Selepas mengandung ke or ?? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

masa first pregnancy, awal awal saya dah pakai, (12w) sampai ke bersalin, memang tak ada stretchmark lgsung. anak kedua, masuk 23w saya start pakai sampai bersalin. pun sama tak ada. btw pakai area breast sekali taw

6mo ago

haah, yang nie pun boleh. sebab saya pakai brand palmers tu

Saya pakai since week7 sebab dh nampak stretch mark muncul sikit bahagian pinggang. Pakai jenama Palmers, and now 23w tak nampak naik lagi stretch mark 👍🏼

Saya start pakai masa dapat tahu pregnant (5 weeks).

boleh mengandung selepas boleh pakai bersalin