Lendir Putih Susu

Hye ibu yg tgh pregnant , pernah dak jadi mcm nie ? Keluar lendir putih susu mcm nie ? Nie keputihan atau tanda2 yg perlu allert ? Saya baru 15 minggu pregnant . Tolong bantu saya . Kalau bahaya , saya nak ke hospital .

Lendir Putih Susu
14 Balas

klau sy pla 15w jgk.. tpi tdi p toilet ada air putih mcm susu tu.. bukan lendiri tapi air.. apa tu ya

ni just keputihan. no need to worry... mommy kne risau jika, keluar darah n baby kurang gerak

2y ago

Iyaa ,just lendir mcm tuu ja , takda darah. Thankyou sbb response .

Saya pun ada,

normal je