Keputihan atau lendir berwarna putih susu

Assalamualaikum, nak tnya..normal ke kalau 36 weeks keluar kepuithan + lendir berwarna putih..harap boleh bagi pencerahan.. pregnancy yg pertama, semoga yg berpengalaman boleh membantu.#SeriusTanya #firstmom #ingintahu

Keputihan atau lendir berwarna putih susu
1 Balas

saya pn 36 weeks keputihan mcm ni jgk, as long as dia bkn wrna lain, tk berbau n gatal normal je. tpi klw wrna koko , lendir, darah tu kne g hspital ni ap yg nurse pesan pada saya la

4mo ago

okay baik..terima kasih ye