Tanda bersalin

Nie anak first jdi saya kurang pndaii . Saya keluar lendir yg pekat warna mcm putih telur mcm tu , mcm dlm gmbar tu , bnyk jgk lh keluar , adakah tu tanda2 nk bersalin ?? Sbb saya cari jawapan dekat google dgn app nie , lain2 jawapan ade ckp tu cuma keputihan , sbb x ade bercampur darah , ade plk yg ckp tu mmng tanda bersalin dan dh kena pegi hospital , jdi saya confius sikit dekat situ . Mohon bantuan mama2 yg berpengalaman yee .

Tanda bersalin
1 Balas

Dah berapa weeks? Mmg dah hujung2 akan selalu keluar keputihan mcm tu. Nanti akan turun sekali dgn darah. Time tu dah kena get ready.

4y ago

Sorry tumpang tnya, klau bru 35 week, 1 hri suntuk ase perut memulas tu normal ke? Tpi tak membuang pulak...baby ok geraknye tpi 1 hri ni asyk rsa memulas...normal ke ek?