Lendir putih kekuningan

Lendir putih kekuningan tu tnda nak bersalin ke?sye dah masuk 39 week..lately nie slalu kluar mcm ni..itu normal ke mcm mana ye?ada yg pernah kene mcm nie?#pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

pengalaman 1st sy dulu..tanda2 dah ada tu sis..dulu sy dekat2 seminggu juga mcm tu..then lendir + blood sikit...tak lama tu pecah ketuban..rasa feel nak kencing..tapi x dpt..last2 tu teran sikit..wushhh....pecah air ketuban..😂😂...semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..🙏🙏🙏

1y ago

thanks sis atas sharing n doa..aamiin..semoga urusan sis dipermudahkan jugak

sy mcm tu.. tp saya ada gbs sis

1y ago

owh faham..sye bru nie checkup..doc kata lendir kuning tu keputihan