hb low 34week

hye hb low sekrang dah 34 week sebelum ni memang ambik zincofer sbb keturunan ada thalassemia skrg prggy dah masuk 34week hb 7.1 😭 dah makan maltofer syrup dgn iberet pun tak jalan help takut la dah la anak first 😭😩

1 Balas

sy hb low jgk awak.. tp sy makan vit ganilia , zincofer xleh masok tp sy pulun makan real food je.. daging & kurma.. naik 11.4 .. btw 37w6d

3y ago

waaa.. dh merdeka.. thniah awk.. doakan sy jgj ye. due 27/5 ❤️