pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

Doakan sy memiliki zuriat sis.. Hmm xdpt kembar dpt seorg dlu pon jdi laaa emmmm..

5y ago

Boleh Try MamoHope sis sye daa pregnant jadi tak bole amik MamoHope kalau sis berminat boleh Whatsapp 01139883644

Tahniah sis. Pregnant twin senang bleeding@spotting. Apa2 pergi jumpa dr ye. Jaga diri & baby.

Wahh bestnya twins 😍😍 .. Tahniah n jaga diri sis.. moga d permudahkn semuanya

Tahniah sis.. Saya pon nak sgt dpt twins.. Harap2 lah bole dpt.anak twins nnty.. 😅😅😅

Tahniah sis .. Sy pregnant no.2 kembar x menjadi . Yg ke 3 ni x tau lg mcm mane . Arap twin

Congrats sis 😍 saya pun pregnant twin baru 12 weeks. Tapi saya twin dcda ada 2 uri ☺️

5y ago

Sama mcm sy da start x lena sbb kiri kanan x kena

best 👍 saya dulu Masa scan Tak nampak twin...Masa lahir baru Tau..😍

bestnyaaa doakan saya juga.. saya pun menanti kehadiran malaikat kecil ni

Alhamdulillah tahniah..rezeki anak kembar..bukan senang nk dpt klu xda keturunan kembar

Ada yg kongsi uri.. Kawan pregnant twin dulu pn kongsi uri.. anyway congratulations..