CHICKEN POP

Hye ada tak momies yang Pengalaman Kena chicken pop/demam campak masa dalam hari.. saya baru 19 hri .. start naik ruam je dulu masa 3/8 masa tu Tak tau nak Kena demam campak.. start smlm naik biji air ...berapa lama yea ambil untuk pilih? ... Dan cara untuk pulih cepat?.. Dan pemakanan yang Kena elak?

2 Balas

Allahu kesiannya sbb mungkin kena baby..sy kena ms baby 10bulan mcm tu. Jangkit ke baby lepas sebulan..utk pulih sy just pakai bedak sejuk semambu belj kt shopee..kdg2 pakai ubat gatal farmasi je..

1y ago

Tp hati2 selalunya berjangkit jugak. Anak sy 3 org semua kena berjangkit dr sy tp ada yg lepas seminggu, ada yg lepas sebulan baru kena.papepun semoga cpt sembuh

allahu