Demam campak

Hi mommies, baby saya baru 8 bulan dah kena demam campak tapi bukan jenis chicken pox. Ada cara atau petua untuk hilangkan demam campak ni tak? Sian dia asyik menangis xtahan dan xlalu makan serta menyusu. Boleh ke mommies semua share petua merawat demam campak baby?

1 Balas

hi mommy. dah pergi klinik ke? saya tk ada pngalaman utk demam campak tp klau pergi klinik rasanya Dr akn bg cream utk surutkan tompok2 gatal tu