nak tanya

hy nk tnya, sy trlambat hntar surat nikah smemtara dkt pjbat agma. utk nk ambk sijil nikah. lebih dri 30 hari slepas nikah. ada kena apa2 x kt sna nnti. denda ka apa?

1 Balas

Nk ambil sijil nikah sy 2bulan bru siap tu pun 2x g jbat agma tya dah siap ke belum... sbrg mslh hnya guna yg smntra shja.. lmbt pun tkpe jnji ad bkti kita dah kwen..

5y ago

Tulis d krts mmg sbln bg mse.. tp mse g ambk slps sbln xsiap pun lg.. sbb bkn kite srg je kawen.. leceh skt sbb sijil skli kad nikah 2kping.. mcm ic gtu.. tp xtau la ats ngeri cpt or lmbt prosesnya.