alahan susu

HY MOMMY. KEHAMILAN SAYA SEKARANG SUDAH 5 BULAN . DARI AWAL PREGNANT SAYA SUKAR UNTUK MINUM SUSU . BILA MINUM SAYA AKAN MUNTAH . DAH MACAM CARA SAYA CUBA UNTUK MINUM SUSU . TAPI MASIH LAGI MUNTAH 😢 SAYA RISAU SEBAB KANDUNGAN DAH MASUK TRIMESTER -2 . MOMMY² ADA TAK PENGALAMAN MACAM SAYA. APA PERLU SAYA BUAT ? ANY SUGGESTIONS PLEASE.

15 Balas

Ambik kalsium dari sumber lain. Yogurt ke. Ambik supplement pun ok. Tp dapatkan nasihat Dr dulu la

4y ago

terima kasih🌼 saya cuba tanya doktor dahulu ya