pengganti susu

Ade x any suggestions supplement atau ape2 yg boleh di gantikan dgn susu. Sebab mmg tak boleh nak telan susu , asyik muntah lepas minum susu...tqsm in advance mommy semua ???

2 Balas

Sumber calcium tak semestinya susu awk..nasi ada calcium, sayur ada..bykkan google sumber mana nk dptkan calcium. Tak pun makan tablet calcium. Calcium penting utk pertumbuhan tulang baby n elakkan placenta insufficiency

Kena juga sis minum susu, cuba explore susu yg ada, mungkin ada yg kena dgn tekak sis