Susu tepung

Mommy semua nak tanya, kalau muntah susu maknanya susu tu dah tak sesuai ke dgn badan kita ? Kandungan baru 2 bulan, selalu ok je minum susu ni, ni dah 2x muntah susu takdan seminit terus keluar. Sy minum susu everyday. Mohon pencerahan mommy²🥺#firstbaby #seriusnanya

1 Balas

kdg2 bkn x ssuai tp alahan.. mcm sye x bley bau & mnum susu nant auto muntah..

9mo ago

most wc awak😊. xpe makan sikit as long as awak makan dh okay.