18 minggu

Normal ke eh 18 minggu ni , bile bangun dr baring . Sakit at baby . Baby kan duk bawah pusat lagi . Yg bile pegang rasa ketul tu . Ha rasa sakit kat situ . Ke sebab kita bangun kite menekan dye ea ? Sebab bile g klinik , doc cakap normal tapi saya rasa cam pelik laa . Sbelum ni bangun xdek apa ii sakit pon . Bantu please , kalau korang pon cakap normal so i puas hati dh laa . #pleasehelp #ingintahu

18 minggu
2 Balas

Sis kalau nk bngun kna mngiring dlu bru bngun slow2. Jgn mngejut. Sy dlu pun pernh cmtu awal2 pregnant lupa yg dri prgnant. Baring lps tu bngun mcm org biasa. Perh sakit juga lah bhgian abdomen bwah brdenyut2 tu tpi kjap je. B

1y ago

Ya btl sis lg satu posisi ddk dan baring kna btl. Especially bhgian pnggang. Sbb bby mkin mmbsr. Klu tak nti sis akn sllu skit pngang atau otot cramps

ade cara die sis nk bgun dr tido..kku sis bgun trus mcm biase sis bgun mse x mngndung mmg akn rase mcm tu..sy pn rase mcm tu klu bgun terus je..kena mngiring dulu bru blh bgun..cara betul untk ibu mngndung