Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana ini merupakan bayi pertama saya dan suami selepas hampir 8 tahun berkahwin. Pelbagai usaha telah kami ikhtiarkan, namun rezeki kami belum sampai. Tapi selepas kami 100% redha dan berserah, Allah anugerahkan kami rezeki yg tidak tersangka ini. Jadi, sebagai pasangan yg sedang belajar dari TAP sebagai persediaan utk menyambut kelahiran bayi kami nanti, menerima hadiah ini akan menjadikan produk terbaik ini sebagai produk pertama yg kami gunakan sbg first time parents utk bayi kami. Semoga rezeki yg melimpah ruah berpihak kepada bayi kami. Terima kasih TAP, terima kasih Mothercare.