huggies

Huggies apa yang ok?

9 Balas

anak sy pakai huggies ultra. yg hijau. ok utk dia. masa newborn bg petpet n drypers touch. ok. lama2 naik rashes. then pakai huggies ultra ok. beli yg murah sikit utk pakai siang sbb kerap tukar kan. mcm petpet. naik rashes balik. so skrg tak tukar dah pakai huggies hijau je

Bayi sy guna drypants & natural soft tu.. Dua2 okay .. Klu nak yg lmbut2, Huggies natural soft tu mmg sgt2 lembut.. Sesuai utk newborn ..

Huggies dry pants dgn dry pampers (tape). So far the best. Bocor pun kalau anak berak banyak sangat.

Ank sy guna hunggies biru.. Guna dari lahir smpai skrg 2bulan so far ok xda ruam pn..

Yg hijau tu lebih ok...sbb tu harga dia lebih mahal berbanding yg biru

Jenama huggies ok sgt2, anak saya sesuai guna tu x da ruam

huggies ultra warne hijau

Huggies dry pants.

Drypantz ok