Hubungan dengan biras, adakah anda sentiasa disenangi atau dicemburui?
Voice your Opinion
Disenangi
Dicemburui
Tidak tahu

3289 respon

18 Balas

Dulu mgkn disenangi. Sejak pregnant ni jd tak suka bergaul. Lebih suka duduk dlm bilik and rest. Nak buat kerja pun berkira sbb taknak diri sendiri penat. Before pregnant mmg rajin buat mcm2 and tak kisah sgt klu penat pun.

4y ago

btul tu.. dlu beria ja mrka baik dgn sya,, duit blnja slalu bgi and tk prnah sruh buat apa" .. skrg sjak sya ada ank smua start bekira,, dri duit smpai laa mslah yg lain smua nk diungkit 😌 skrg ni ikut husband tnggal di tmpat lain sbb tk ska klau dduk dkat rmah biras.. mcm" yg dickap smua tk kenaa

mak mertua sy dah berusia 79thn mak sy 45 thn 2 kali je jumpa ada ajak jgk dtg umh mertua tp mak sy xnak katanya nak kemas rmh sbb kj hari biasa

Hihi.. X sure la. X pernah lagi luangkan masa bersilaturahim lama2. Sbb duduk jauh. Harap2 semua ok.

Alhamdulillah..baik biras mahupun ipar duai semua baik2..sama perangai gila2

Tak tahu. Baru kahwin dah PKP 🤣 So, jumpa masa kahwin je🤣

tkthu sbb sy tkde biras lagi 🤣

xpernh lngsung..msing² smbong

Xde biras.. Ada beras je

4y ago

🤣

Biasa2 je, tak banyak ckp.

Alhamdulillah, disenangi,,