4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

245 Balas

Normal kot. Masa awal2 suami saya pun tak usap2 pun saya kena tarik tangan saya.. Tapi bila makin membesar ni saya selalu borak2 dengan dia.. Kadang2 saya saja cakap haa tengok baby daddy sibuk taknak borak ngan baby.. Terus dia usap dan borak ngan baby. Saya selalu baca tips2 dalam perut kena ada bonding usap dan borak dengan baby. Bila ingatkan baru la dia usap. Kalau tidak dia tak usap pun. Tapi tak bermakna dia tak excited dan sayang.. Dia tak sabar nak pegang baby betul2.. Ni sebab dia tak rasa baby tu dekat dengan dia..