4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

247 Balas

Normal dan i x suka dia pegang perut i. Bukan x pegang maksudnye dia x syg ataw tak kisah. Masing2 ada cara masing2. Tunggu dh besar skit boleh nmpak gerak2 baru dia excited. First child ke?

Husband mmg hari2 akan peluk n cium perut.. Selalu pesan jgn nakal2 sian dgn mommy pstu sruh besar cpt2.. Tk sabar dh nk jd bapak dia pun.. Huhu.. Alhamdulillah

suami ni bkn die x peduli..cuma dieorg x pndaii nk tnjuk.sy prnh bgtau suami sy sblom tido"awk x prnh gosok2 pun die..kecik ht die"die pun cpt2 la gosok😂suami ni kdg2 kita kna bgtau😄

Don't know is it normal or not...same goes to me...it's my first experience preggy...my hubby just like ur husband. I always felt he didn't love me n our child. He only did when I ask him.

Normal. Since my 1st pregnancy until my latest 3rd pregnancy...my husband is so afraid to touch my belly. He said he is afraid if he hurt the baby in the womb

normal je sis... ade lelaki yg xtnjuk pon dia excited... but dlm hati dia kite xtau.... so jgn terlalu pikir ttg tu sbb bole buat stress... nnt baby pon stress... enjoy the preganncy ...

Normal , saya siap paksa lagi , dulu time baby belum gerak2 beria2 pegang , time da start tendang2 , tak nak pegang , memang kena paksa la camni . 🤣 Jangan pikir bukan2 sis .

husband sis mcm husband saya. mana ade letak tgn.. sje je sy angkat2 baju depan dy bg nampak perut. dr situ la dy akan selak baju tgk perut. boleh ckp.. eh perut da besar la 😅

Hubby bkn takat letak tangan je..telinga pon dia tekap dkt perut siap ckp lg..mana kembo ayah ni..jaga ummie elok2..sehat2 dlm tu..😂..jgn nakal2..jd ank yg soleh/solehah..😌

Suami saya pulak tang part lain rajin pegang. Tang perut kena pegang tangan dia letak kat perut macam dia takut2 je nak pegang. Bukan suami tak sayang tu. Dia geli kot 😂