istri mana lah yg x pernah lalui ... dan..

https://my.theasianparent.com/cerita-suami-isteri Biasanya perempuan akan sangka diam tanda senyap dan boleh jadi ia bermksud tak mahu berbincang, tak mahu mendengar.. Tapi silap kalau istri asyik mengeluh dan mendesak.. bagi suami masa berfikir dan menenangkan fikiran, itu yg terbaik.. Tak dapat tunggu, kita yg kena bersabar.. fikir2 lah apa soalan yg boleh pancing suami utk bercakap n bagi respon.. perlu kesabaran.. dan teruskan kekalkan keharmonian dalam rumah tangga.. heheh.. ???♥️

1 Balas

btol. xpun, tye je. tgah pkir ape? senyum je. xyah masam2

4y ago

kann.. lain kali rasa nk tahu sgt apa dia fikir... tanya mcm tu ja lah.. 😊