8 week nampak kantung shja.. doktor suruh rujuk pakar.. ada lagi ke hrapan sy

hrini kli ke 2 scan di kk, still jugak nmpk kntung.. 8 week 1 day. sedih bila doktor suruh rujuk pakar.. spjg 8 week ni xdek bleeding. sedih n down lak rasa

8 week nampak kantung shja.. doktor suruh rujuk pakar.. ada lagi ke hrapan sy
1 Balas

kite sama sis. rilek jer sis. jgn stress. sy dh msuk 10 weeks. .still nmpk kntung jer..kntung mmbesar..ade nmpk mcm bulat kcik..suspect baby. tkpe bg masa...tgu sebuln lg...ade gak ibu2 yg 15 weeks bru nmpk...