39 weeks

Hri ney genap 39 minggu tpi xde lgi tanda2 nk bersalin.. Doakn sye di permudahkn urusan nnti Ye.. Rse takut +Happy skrg ney..

11 Balas

kerapkan berjalan sis. sy dulu ptg2 selalu jln2, ketuk ketampi,jln itik start dr week 38 lg. week 39 4 hari dah bersalin secara normal. semoga dimudahkan utk sis 😊

Dh bersalin blom sis? Sy pn risau ni. Dh 39 weeks. Pn xde tanda2 nk bersalin ni..

Saya dah 39week 5day dah😭tp tkda tnda lagi , emm tkut kena pksa je nnti

sy dh 39w5d takde tanda2 lagi.. baby seronok kt dlm perut😂

Semoga semua urusan kalian dipermudahkan.. #30weeks

Baby seronok dalam tu lagi. Semoga dipermudahkan 🤗

smoga dprmudahkan urusan brsalin n slmt kedua duanya

semoga dipermudahkan urusan bersalin ya sis

Semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin

moga dipermudahkan segala urusan sis