39weeks

Harini genap 39 weeks, first baby.. belum ada tanda2 nak bersalin. Doakan proses bersalin sy dipermudahkan ye mommies2 semua. Sy pun turut mendoakan urusan mommies2 dipermudahkan Aamiin ?

10 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin dan semoga ibu dan anak selamat melahirkan dan dilahirkan. Aminnnn. Thank u doakan utk sy gak. Sy dh masuk 38weeks 🙈

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan ye sis. tq sgt2 atas doa. ni post lama. alhamdulillah baby sy dah 9bulan lebih 😁

semoga dipermudahkan semua urusan dan doa kan saya jgk. 39week1days hari ni but takde tanda lagi. harap tak overdue😁

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan ye sis. insyaAllah dah tak lama tu. btw tq atas doa. ni post lama. alhamdulillah baby sy dah 9bulan lebih 😁

amin.. semoga urusan kita sama2 dipermudahkan... kene serah diri 18/12 nie 😅anak first

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan ye sis. tq yee atas doa. ni post lama. alhamdulillah baby sy dah 9bulan lebih 😁

Doakn sye jgk ye dpermudahkn bersalin.. Xde tnda2 ag ni.. Hrap xlbiy due

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan ye sis. 😄 tq ye atas doa. ni post lama. alhamdulillah baby sy dah 9bulan lebih 😁

moga dipermudahkan urusan sis ya. doakan saya juga.. due 17/12 ni🥰

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan ye sis. tq atas doa. ni post lama. alhamdulillah baby sy dah 9bulan lebih 😁

Semoga dipermudahkan urusan ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻

3y ago

tq atas doa sis..ni post lama. alhamdulillah baby sy dah 9bulan lebih 😁

semoga dipermudahkan segalanya... selamat ibu n baby

4y ago

tq sis.. Aamiin 😁

semoga dipermudahkan Kan segala urusan

aamiin

amin