berat turun.

hr ini check dgn misi. turun 1kilo. dia tanya makan ok x... mslh nya makan ok sampai kadang x tahu nak makan apa. hahahaa fhm kan... maksud nya, bila nak makan kadang kena fikir makan apa.. fkr pun ya fikir sampai x tahu nak makan apa. hahahahaha penat lah cm ni cm mana nak kasih ada selera eh...

1 Balas

My opinion mmg kna pksa je. Xleh fikir ada selera ke x atau x sure nk mkn itu ke x. Yg penting mknan tu healthy & mkn utk baby juga. Sy dlu mcm tu juga smpai kna diagnose hyperemesis gravidarum tp nk xnk kna pksa. Ambl byk carbo & protein.