bp high

saya dh 37 mgu....stiap kali check bp msti tinggi...mcmne nk trn kan bp ya....

1 Balas

setahu sayalah.. nanti bile awk nak check awk tenangkan fkiran dan bernafas dengan vetul.. insyalah bp awk akan okay.. lagi stu consume buah dan sayur lebih.. kurangkan daging dan masin😊

5mo ago

Ye kak...kelmarin sya ada prgi check...alhamdulillah BP sya ok...sbelum check BP sya tenang kan diri tarik nafas hembus nafas dgan sbut bismillah... tu nusre ckap ok BP hri ni...tak pyah tkut kita tenang sja nusre ckap...🤣🤣