10week 1st bby ✌

how to know pregnant boy @ girl

19 Balas

Xciited ye sis,awal lagi tu..hehehe..20weeks onward baru boleh scan nampak..biasa orang2 tua selalu predict2 tengok muka mommy la kalau berseri2 gender sekian2, suka makan manis or masam gender sekian2, perut bulat la, bujur la..hehehe..bukan betul sangat pun..i dulu ramai yg cakap baby i girl, tapi dah scan boy..huhuhu..

5y ago

eehh samelhh kite in sha Allh amin...

Banyak tanda yg orang tua-tua cakap. Apa yg tally dgn i, pregnant baby boy suka makan daging, takdak morning sick di awal kehamilan. Kalau ultrasound senang nampak gender baby boy.👶🏻

5y ago

Allahumma amin💕

after 20 weeks baru boleh tahu gender sis.. for 10 weeks msih awal lg nk tahu gender boy or girl.. kalau ada tips2 tu xpasti btol or x..

5y ago

ah ha bedak tu mmng elok ... tpi kalo nak yg berkesan try cri bedak herocyn ... kalau ruam2 mmng sekejap je sembuh

Based on me and other mom, muka bersih and perut bujur, lelaki. Muka bejirawat (ambi seri) and perut bulat perempuan

Alhamdullilah sy da slmt bersalin ank pmpuan 26/10..preg nby girl kembang hbs berdaki sna sni itu je yg mampu sy ckp..

Dokter xpnh pon gtau laky ke pmpn . Sy pon xkesah rezeki Allah bagi . 🤣😵😴🤤😪😋🤢😖🙃😌🤰

Awal sangat untuk tahu ni mommy.. Tunggu nanti besar sikit buat details scan okay. Semoga selamat semuanya 💞

Sy ni ank first.. Minggu 31 baru dpt thu baby boy.. Ade garis hitam yg pnjg diperut.. Prut bulat kedepan

5y ago

Moga selamat smpi lahir nt sis..ok la sis bby kecik sng nk bersalin normal nt..

Its too early to know sis.. nnt buat gender scan 18 weeks ke atas.. ☺️

Mcm sy dulu. scan 18wk bru tau boy. org ckp boy sng sikit detect dr gegirl.