how to know your baby will be a girl or boy?other than scan...

2 Balas

tengok perut tapi tak sure 100% betul ke tak . kalau perempuan perut lebar tak menonjol ke depan sangat . kalau laki perut ke depan . for me , betul sebab anak saya perempuan , perut saya tak nampak sangat and lebar . and saya time mengandung malas nak melawa . ada juga yng saya jumpa orang lain perangai sma and anak dia pun perempuan juga

5y ago

aah , naluri , saya pun dari awal dah cakap anak perempuan .

kalau sa ikut naluri ibu apa yg ko rasa girl OR boy sbb scan tu x btul 100% ..time sa Hamil dlu Doc ckp baby sya girl tp naluri sya kuat mgatakan anak sya Boy skli kluar Boy bkn girl