worry

how to avoid worrying about miscarriage because my last pregnancy was miscarriage during 2nd trimester. now im 9weeks pregnant, i always feel worry about it. is it normal to feel worry?

9 Balas

dun worry sis.. kalau risau sebab rahim lemah.. boleh mntk doc suggest ubat.. mcm sy mkn ubat duphaston beli kat pharmacy.. sbb 1st pregnncy miscarrinage.. skrg dh 34weeks.. alhamdulillah.. semoga dipermudahkn urusan kita semua..

5y ago

Duphaston tu makan sekiranya dah pregnant atau sebelum pun boleh sis? Saya pun pernah gugur pertama kali. Ni utk berjaga2 sekiranya ada rezeki lagi.