Bius

Hospital gov if dh beranak masa jahit tu doc bius dlu x? Or jait hdup2? ?

26 Balas

Kalau luka tak berapa besar biasanya jahit hidup2, tapi kalau besar dia akan bius tapi tetap rasa juga.

Jait hidup2 kalau luka dlm mybe pkai bius,sy ank dh nk msuk 3 koyak kulit ja,tp skit jgk jait tu

Time sy tu, tak tahu la kena bius ke tak sbb rasa sakit jugak time jahit 😅😅

Jahit hidup sis tp tak rasa pun.. Sbb sakit contraction ag sakit dr yg lain2 😅

Ad je bius, tp kta akn rsa sakit jgk 🤣 + ngilu bila benang ny di tarik

5y ago

Sy msa kna jahit tu sister tu siap marah lg sb sy asyik trnaik punggung, pstu dia ckp.. awk mmg xleh tahan sakit sikit ea.. Trdiam skjap.. mula pk... ak sorg je ke rsa sakit? Org lain smua ketawa ke? 🤣

Jahit hidup. X sakit sgt. Tp time cuci masuk kapas tu sakit sikit.

Jahit hidup sis..xsakit sgt..cuma ngilu jela

Sy deliver baru2 ni..bius..4 injection gak

Sy dia bagi bius and ada spray kebas tu sekali..

5y ago

Rasa pedih sikit jew.. Insyallah bila kita laluinya dh tengok anak hilang sakit tu.. 😊

Saya tak kena bius.. sakit yg amat .