kerja

hmmm hai mommy mommy semua , ada tak sape sape dekat sini yang trus kene berhentikan kerje lepas boss dapat tahu kita preg hmmm susah nya cari keje time preg nii , nak tlong husb kesian dia kerja sorang jer kan ...

4 Balas

Boleh ke suka2 hati terminate pekerja atas sebab mengandung. Cuba buat aduan dkt pejabat buruh

Biasa lah tu . Bos malas nak hadap masalah cuti sebab alahan and tak nak bayar gaji cuti bersalin

Buat aduan sis kat pjbt buruh...majikan xde hak buang ssuka ati... Tp kne bwk offe letter

4y ago

kannn sabar jela sis 😢

Notis pemberhentian kerja 1bln... Kurang 1 bulan buat lapor ..

4y ago

memang tkde bg notiss☹️