Hai mommies sekalian ❤️

Saya nak Tanya, saya Baru 5 weeks tapi sudah start minum Susu anmum. Boleh ke ? Saya preg first baby, so tak tahu hmmm. #firstbaby #1stimemom

2 Balas

hi, sama la..start minum msa kndungan 5 week...bnyk dktor dn nurse x sarankan minum anmum, sbb gula tinggi dn baby akn besar..tapi untk 1st tri ok sja...nanti buka buku pink, sis bole tnya2 nurse susu apa yg ok..

boleh je sis

3y ago

alhmdulillah ❤️ thank you sis. semoga Allah permudahkn urusan kita 🥰