baby bump kecik

hmm sy baru pregnant 6bln blm raya lagi dah ramai pegang perut tanya knp perut kecik sgt macam 4blh dan dia blh tanya saya soalan sensitif “baby kau ni sihat ke tak kecik sgt ni baby bump” saya ckp lh normal lh babybump nampak kecik sbb anak first,masa sy scan pon size baby badan dan berat badan dia sesuai dgn usia kandungan. nk jeee ckp kt makcik bawang tu “maybe perut awak besar sbb lemak perut tebal” sabar jeee lah bln puasa nii. kalau nk ajak borak pon jaga lh adap jgn lh sampai singungkan perasan org. dah lh time pregnant nii sy agak sensitif nasib lh sy blh sabar lagi sbb sy hormat dia sebagai org yg dh berumur

9 Balas

sy pun dah 6 bulan and perut kecik, ada yg tak tahu sy ngandung pun. yg tahu pun ingat sy 3 bulan. ramai tye tp sy x terasa pun. cuma risau bby sihat ke tak je. kalau doctor kata baby okay, then alhamdulillah. sy rasa org tye sbb dia curious atau concern je. kwn sy pun tye baby sihat tak, sbb perut kecik and sy ada anemia. sy x terasa, malah pikir dia concern dgn keadaan kte je.