sakit tulang blkng dan tulang pungung

hari niii mmng satu hari yeeee sakit tulang blkng rasa macam demam urat pon ye masa pregnant ni kalau sakit badan,masa gii checkup kd drpd pkl9-1ptg baru settle. kt sana mmng sy dh tak tahan sgt sakit badan sampai menangis yeee. suami plk kerja so sy sorang ii je gii checkup,minyak angin lupa nk bawak. mmng macam nii ke rasa sakit bila dh masuk trimester3. saya rasa sy mcm lembik sgt masa pregnant niii ke mmng normal and mmng setiap org rasa mcm nii? saya berdoa sangat ii kalau nii lh rasa sakit yg allah bagi kt saya sepanjang pregnant nii sy harap sgt allah tuu dgr doa saya untuk permudahkan urusan bersalin. sy sangat sensitif yee bila org bezakan alahan dan rasa sakit dia masa tgh pregnant atau bersalin nii,tolong lh jauhkan drpd org ii macam nii. sakit kita berbeza ii maybe tu rezeki (awak) allah permudahkan segala urusan.

2 Balas

kandungan makin membesar akan buat kita sakit pinggang Dan sentiasa xselesa,kalau size bayi kita besar Dan diaorg sangat aktif bergerak kita akan rasa lagi Tak selesa..boleh Cuba minta suami urut manja di bahagian yg sakit Dan tapak kaki setiap malam,sangat membantu kurangkan sakit2 tu,n biasakan pakai stokin untuk elak bisa2 di kaki..Cuba la ni saya share pengalaman saya saja

11mo ago

okayy awak thank you yee

sama lah kita sis. klau duduk lama2 punggung tu sakit sngat nak kne bnyak bring je bring pun skit jugak tulang blakang serba tak kena.