Sy hampir trimester kedua tp masih muntah2,kembung perut.semua tk kena dgn perut ni.ad x petua?

Hilangkan mabuk

2 Balas

sy ank first smpi ke LR mabuk,muntah², anak ke2 smpai T2 . xdk tips , cuma hmm rasa.. stiap kali muntah isi je perut dgn apa².. air, biskut kering.. biar la lepas minum/mkn mntah . tapi kalau rasa diri tu dh teruk mabuk, pegi je la emergency .. takut dehydrate, bhya unt ibu dan kandungan.

sama sy sis.. angin sampi naik kepala.. xtaw nak buat cmne lagi.