saya selalu lapar sgt

mommy normal ke jd terlalu lapar? ni kndungn ke6. 10w. sebelum2 ni sy x macam ni. sy biasanya mabuk teruk. muntah2, dan hny makan 1 jenis mknn je. tp yg kali ni, sy lngsung x mabuk, selera makan sy berganda. sy tolak batu kayu je. husbnd pn takut tgk selera mkn sy. bila lmbt mkn. perut sy jd x selesa. berangin, kembung. jd sy kena jgk makan.. kdg 2 pg pn sy makan. 5 pg makan lg. siang tu mmg mkn aje la😭

4 Balas

Normal ibu mengandung kuat makan. Saya lapar dan makan tiap 2 jam hehe. Makan tu xde la tiap kali makan tu kena makan nasi. Makan je makanan yg ada haha. Buah dll

normal sis, sy xselera mkn tp kerap rasa lapar. skg msih alahan lg.. just mkn biskut n roti je

normal jeee. mkn je mommy. mybe boleh tukar ke mkn buah2 ke kekcg ke.

ok je sis, sy cpt lapar tp tekak x de selera. paksa mkn.