Baby kembung perut

Hai semua nak tanya , ada tak petua hilangkan kembung perut baby ?

2 Balas

Bagi baby minum gripe water. Dekat kotak /kertas dalam kotak tu ada dosage sesuai ikut umur baby. Saya bagi anak saya gripe water masa dia kembung perut di umur 2 bulan lebih. Selain tu, sapu perut dengan minyak yu yee. Semoga baby cepat sembuh daripada kembung ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

mommy boleh cuba T-Rub balm boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/trubalm