Penat sangat sbb ank melakat sntiasa...

Hii...x tau nak luah dekat siapa...nk luah dkt husbn pn nth la...lpas tu dngar mak sndiri ckp x tau nak cri keselsaan ank..pdhal ni ank first dn pnglmn pn masih sdikit...dn perlu belajr bnyk lagi...ank pula meragam ..mengeliat teruk habis smua susu yg bru disusu kluar balk...ank bru sbulan lebih..kdng tercubit....Allahu...lpas buat cm tu rasa berslah sngt ....x tau nak buat ap...😔😔😭😭

4 Balas

Jangan stress2 sis cuba cari punca, anak kembung ke , anak xselesa ke , pempes penuh ke , kena tahu apa dia nak , inshallah bila tau punca kita happy anak pun happy , sebulan ni mmg dia nak membesar ni org pangil growth’s spurt nak berubah bulan , anak sy sampai tido kena atas tangan peluk dia tp sekejap je sekarang dia xnak dh sy pulak rindu moment tu 🥲